Menu

Sponsorizare sala kineto-terapieEducaţia este una dintre cele mai de preţ valori pe care omul le dobândeşte de-a lungul vieţii.

Generozitatea se încadrează şi ea în aceeaşi listă privilegiată. Este minunat că încă mai există persoane care îşi îndreaptă privirea spre cei mici, spre cei mai puţin norocoşi.

Sala de kinetoterapie din cadrul şcolii a fost dotată cu aparatură modernă şi necesară elevilor cu deficienţe în activităţile de recuperare fizică şi neuromotorie, cu sprijinul S.C. TOR VAN GULIK/doamnei Van Gulik Odette, care a donat şcolii suma de 5000 lei în vederea achiziționării echipamentelor necesare desfăşurării activităţilor de recuperare psiho-neuro-motorie a elevilor Şcolii Gimnaziale Speciale nr.14 Tulcea.

Sponzorizarea oferită şcolii a permis achiziţionarea de aparate fixe şi accesorii (bandă de alergare, bicicletă, stepper, greutăţi pentru braţe şi picioare, bancă abdomen, stimulator muscular, disc rotativ, mingi de diferite dimensiuni, mingi gimnastică, arc motricitate fină, coardă sărituri).