Menu

Înscrierea la grădiniță și clasa pregătitoare anul școlar 2023-2024Noi suntem Școala Gimnazială Specială Nr. 14 și ne deschidem porțile din toamnă, în anul școlar 2023-2024, cu 2 grupe de grădiniță și 2 clase pregătitoare.
În clasa pregătitoare din învățământul special sunt înscriși copiii cu cerințe educaționale speciale, care împlinesc vârsta de 8 ani până la data începerii anului școlar. La solicitarea scrisă a părinților, pot fi înscriși în clasa pregătitoare și copiii cu cerințe educaționale speciale cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani la data începerii anului școlar. Pentru înscriere aveți nevoie de Certificatul de orientare școlară și profesională emis de CJRAE Tulcea.
Puteți obține informații referitoare la întocmirea dosarului și obținerea certificatului de orientare școlară și profesională, de la secretariatul școlii, telefon 0240511162 sau pe www.scoala14tl.ro.

𝑰̂𝒏 𝒔̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒂𝒕𝒓𝒂̆ 𝒔𝒆 𝒑𝒆𝒕𝒓𝒆𝒄 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖𝒓𝒊 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒏𝒂𝒕𝒆!

În programul de dimineață se desfășoară activități de recuperare prin învățare, terapie logopedică, kinetoterapie, iar după-amiaza, activități de terapie.
Activitățile extracurriculare se desfășoară sub formă de expoziții, concursuri, competiții sportive, pictură, muzică, drumeții, activități gospodărești, lectură, vizite, tabere, activități de petrecere a timpului liber, la nivel preșcolar, primar și gimnazial, având ca parteneri părinții și instituții cu rol educativ din comunitate, voluntari. Tematica activităților este aleasă în funcție de evenimentele importante care au loc în școală, comunitate sau familie. Școala este implicată în concursuri și proiecte la nivel local și national, dar și în proiecte Erasmus+ și eTwinning.

𝑽𝒂̆ 𝒂𝒔̦𝒕𝒆𝒑𝒕𝒂̆𝒎 𝒄𝒖 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈!