Menu

Responsabil pentru o comunitate mai buna

Școala Gimnazială Specială  nr. 14 Tulcea a desfășurat în perioada iunie–noiembrie 2015  Proiectul  “Responsabil pentru o comunitate mai bună!”  în parteneriat cu Asociația “Raza Soarelui Sunlight”,  co-finanțat de Primăria Tulcea, care a oferit elevilor tulceni posibilitatea de a se implica în ajutorarea copiilor asistați din municipiul Tulcea.

Activitatile principale desfășurate au fost :
1.    eveniment de lansare a Proiectului -11 iunie 2015 la Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea;
2.    sesiuni de informare în Liceul de Arte “George Georgescu” Tulcea – IMPLICARE CU SENS CIVIC – iunie 2015;
3.    Sesiuni de selecție a beneficiarilor – iunie-iulie  2015
4.    Tabără în Delta Dunării la Dunăvățu de Jos –  iulie 2015
5.    Organizarea unei expoziții la Inspectoratul Școlar Județean Tulcea  cu  20 de fotografii și 20 de lucrări din material reciclabil realizate în tabăra de la Dunăvățu de Jos
Proiectul a urmărit responsabilizarea elevilor de la  Liceul de Arte “George Georgescu” Tulcea prin activități care dezvoltă deprinderi, competențe de participare activă la viata comunității.
În tabara organizată la Centrul SUNLIGHT din Dunăvătu de Jos  au participat elevi si profesori ai scolii noastre, elevi și profesori voluntari de la  Liceul de Arte “George Georgescu” Tulcea și voluntari ai  Asociatiei  Raza Soarelui – SUNLIGHT, inclusiv voluntari din Marea Britanie.
Programul taberei a cuprins activități de mișcare în aer liber, excursii cu barca, pescuit, fotografie în Delta Dunării, activități sportive în parcul cu frângii, activități gastronomice.
Școala Gimnazială Specială  nr. 14 Tulcea înțelege puterea parteneriatului  în cadrul comunității locale, în beneficiul elevilor.

Director,
prof. Carmen Gabriela Bumbac
Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea

Imagini: 1.2 | Imagini: 3.4 | Imagini: 5.6 | Imagini: 7.8 | Imagini: 9.10.11 | Imagini: 12.13.14 | Imagini: 15.16 | Imagini: Final