Menu

Concurs National de Dans ,,Împreună pentru viitor”Concurs National de Dans ,,Împreună pentru viitor”  la Constanţa la care au participat elevii Şcolii Gimnaziale Speciale nr. 14 Tulcea

Vineri, 24 aprilie 2015, la Palatul Copiilor Constanța, elevii Şcolii Gimnaziale Speciale nr. 14 Tulcea si elevi ai Şcolii Profesionale „Danubius”, însoțiți de profesorii coordonatori, au participat la etapa regională a Concursului Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor” – eveniment care face parte din Strategia Naţională de Acţiune Comunitară și care a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța.

Secţiunile concursului au fost: dans modern şi dans tradiţional. În cadrul concursului, au participat șase echipe din regiunea Sud–Est (Constanța, Galați și Tulcea), calificate pentru această etapă, astfel: 3 echipe la secţiunea Dans modern şi 3 echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari cu cerinţe educaţionale speciale.
Echipa judeţului Tulcea, formată din elevi ai Şcolii Gimnaziale Speciale nr. 14 Tulcea si elevi ai Şcolii Profesionale „Danubius”, a participat la secţiunea Dans tradiţional şi a obţinut locul II.