Menu

Ornamente pentru bradul de Craciun – activitate in parteneriat cu parintiiDecembrie este o lună de magie! Acum ,,se coc” cele mai frumoase sărbători (sărbătorile de iarnă), care ne învăluie cu magia aromelor, a culorilor şi a iubirii! Miracolul iubirii este omniprezent în această perioadă sfântă a anului.  O lume de poveste! Aşa s-ar putea numi perioada aceasta, în care parfumul cozonacilor se împleteşte cu cel al brazilor şi al scorţişoarei sau cu cel al citricelor.
Copiii au invăţat în cadrul activităţilor instructiv-educative desfăşurate la clasă, despre frumuseţea şi magia  acestui anotimp.
Miercuri, 14 decembrie 2016, elevii clasei pregătitoare şi cei de la clasa a II-a, însoţiţi de părinţi şi bunici, coordonaţi de prof. Onciu Liliana şi prof. Bucur Gina, au participat la activitatea cu tema Ornamente pentru bradul de Crăciun. La începutul activităţii s-au purtat discuţii despre anotimpul iarna şi despre sărbătorile din luna decembrie, copiii având misiunea de a confecţiona podoabe pentru bradul lăsat de Moş Crăciun.
Într-o atmosferă de bună dispoziţie, copiii îndrumaţi de cadrele didactice şi ajutaţi de părinţi au confecţionat globuleţe, steluţe şi un Moş Crăciun.  La sfârşitul orei, elevii  şi părinţii au împodobit bradul, au cântat colinde, au dăruit şi primit din bucuria şi emoţia sărbătorii de Crăciun şi au servit dulciuri.
Pe tot parcursul desfăşurării activităţii, elevii s-au simţit bine şi au colaborat împreună.
Scopul întâlnirii a fost dezvoltarea relaţiei părinte-copil, școală-familie, în vederea eficientizării demersului educaţional.