Menu

Un altfel de 14 noiembrie – eveniment final în cadrul Proiectul „POT ŞI EU!”- finanțator Primăria TulceaAstăzi 14 Noiembrie 2019, în Sala de festivități a Liceului de Arte „George Georgescu” Tulcea, elevi din Școala Gimnazială Specială Nr 14 Tulcea și liceul de arte, profesori și părinți, cu ajutorul doamnei profesoare Beatrice Bărbuță și-au reamintit evenimentele revenirii Dobrogei la Patria-Mamă. Apoi elevii de la Liceul de Arte „George Georgescu” sub îndrumarea doamnei profesoare Maria Lupu și a altor profesori din liceu, au cântat piese românești la pian și vioară si au recitat versuri dedicate acestui eveniment.

Din Școala Gimnazială Specială, două grupe de copii coordonați de doamna Mary Lou Rummey au prezentat un cântec cu ajutorul păpușilor. Momentul cel mai emoționant a fost cand copiii au urcat pe scenă și au cântat un cântec – o interpretare de excepție, exprimând versurile cu o mișcare scenică deosebită. Menționez ca evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului POT și EU!-finanțator Primăria Tulcea și derulat de Asociația „Raza Soarelui-Sunlight”, parteneri fiind Liceul de Arte „George Georgescu” și Școala Gimnazială Specială Nr. 14.

La finalul evenimentului, Nicolae Dinu, directorul executiv al Asociației „Raza Soarelui Sunlight” a prezentat cu ajutorul imaginilor proiectate pe ecran, activitățile desfăşurate în vacanța de vară, împreună cu elevii de la Liceul de Arte „George Georgescu” și Școala Gimnazială Specială Nr. 14 Tulcea. O contribuție deosebită în organizarea acestui eveniment au avut-o doamna profesoară Pavel Mariana, directorul Liceului de Arte „George Georgescu” și doamna profesoară Carmen Bumbac, directorul Școlii Gimnaziale Speciale Nr. 14 Tulcea.

D.N.