Menu

Festivitatea de încheiere a anului şcolar 2016-2017Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea a organizat în data de 16 iunie 2017, într-o atmosferă de săbătoare, Festivitatea de încheiere a anului şcolar 2016-2017. Cu această ocazie, au fost premiaţi elevii care au obţinut rezultate frumoase, la învăţătură, la disciplină şi la concursurile extraşcolare. Rând pe rând, de la cei mai mici la cei mai mari, toţi copiii au fost recompensaţi, în aplauzele colegilor lor, ale părinţilor/tutorilor sau ale rudelor prezente în instituţia noastră.

Elevii au pregătit pentru părinți un spectacol emoționant, ,,Vine vacanţa!”, coordonați fiind de următorii profesori: Galatescu Ileana, Avram Adina, Karamihai Iulia, Potârniche Constanţa, Dumitriu Mihaela, Glatchevici Alexandrina, Pandele Valentina, Machedon Mihaela. Copiii şi-au demonstrat talentele, evoluând într-un program de cântece şi poezii.

La final, ansamblul de dans popular al şcolii, care a participat și la concursul regional de dans „Împreună pentru viitor” 2017, coordonat de doamna Timofei Paşa, a prezentat un moment artistic cu priză la public.