Menu

Ileana Gălățescu – profesor Creator de Educație Generația 2020Ileana Gălățescu, profesor-educator la Școala Gimnazială Specială Nr. 14 Tulcea, unul dintre cei 50 Creatori de Educație #Generatia2020!

Joi, 20 mai 2021, a avut loc Gala ”Creatori de Educație”, eveniment dedicat premierii celor 50 de profesori câștigători ai Selecției Naționale de bune practici în educație, ”Creatori de Educație”, ediția 2020, concurs desfășurat în perioada august–septembrie 2020, în cadrul proiectului ”CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”.
O felicităm pe doamna profesoară Ileana Gălățescu, care a reprezentat cu succes învățământul tulcean, fiind una dintre câștigătoare la nivel național. Proiectul care i-a adus distincția de Creator de Educație se numește ”Atelierul de caligrafie – Penița Fermecată”, având ca grup țintă copiii cu cerințe educaționale speciale din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Nr. 14 Tulcea și ca scop dezvoltarea unor aptitudini speciale, valorificarea talentelor personale şi corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale.
Un rezultat de excepție, pe care îl aplaudăm și apreciem!