Menu

Întălnire metodică la nivel județeanVineri, 23 noiembrie 2012, Şcoala Gimnazială Specială Nr. 14 în parteneriat cu Casa Corpului Didactic, a găzduit întâlnirea metodică la nivel judeţean cu bibliotecarii şcolari şi responsabilii din C.D.I.-uri. Activitatea a făcut parte din agenda „Festivalului Naţional al Şanselor Tale – România 2012” desfăşurat sub genericul „ Mediu mai sigur pentru o educaţie mai performantă”.

Tematica abordată a fost „Tehnici de lucru cu copiii cu cerinţe educaţionale speciale.” Exemple de bună practică pentru bibliotecarii din judeţul Tulcea. De un real succes s-a bucurat activitatea „În lumea poveştilor” susţinută de cadrele didactice şi elevii Şcolii Gimnaziale Speciale Nr. 14. Această activitate practică a constituit un model pentru tehnicile de lucru aplicabile şi în învăţământul de masă.

La eveniment au participat directorul C.C.D. Tulcea, directorul Şcolii Gimnaziale Speciale Nr. 14, bibliotecari, responsabili din Centrele de Documentare şi Informare, cadre didactice, elevi şi bibliotecarul C.C.D.